Barn

Lek

Här sker det mesta på barnets villkor. Genom lek och bus kommer bilderna till. Vi sätter av gott om tid, fotar i olika miljöer och om ni vill olika kläder. Alla familjemedlemmar är välkomna att vara med på bilderna.

Redan vid några dagars ålder är det läge att ta bilder på den nyfödda då kan ni även passa på att ta en bild för annons i tidningen (det bjuder vi på) Vid 6 månader älskar barnet hela världen och babyhullet finns kvar, det blir fantastiska bilder.

När man är 1 år har man egentligen inte tid med någon fotograf då man är fult upptagen med att upptäcka världen. Här fångar vi dom ultimata actionbilderna. Det går snabbt, det är kul och oväntade saker  händer.

Är man slut som ”artist” vid 13 månader? Knappast.. Vi har genom åren haft många barn som vi fotograferat varje år ända upp i tonåren. Ni kommer kanske inte att göra det men passa på snart är dom vuxna…

Vi har erbjudanden vid 6 månader och 1 år som är mycket förmånliga. Passa på att fotografera syskon/familj också kostar inget extra. 
 
Ge bort en fotografering. Kolla här!
 
Vi lägger ner mycket jobb på alla bilder. Bilderna redigeras och retuscheras. Förstoringar levereras laminerade och monterade på kartong för bästa hållbarhet och kvalitet